Variert utvalg: Vi mener at alle trenger yoga og at yoga er for alle! Derfor tilbyr vi et variert utvalg av yogatimer, så du kan garantert finne noe som passer deg og dine behov.

Hvorfor kurs: fordi yoga virker best når den praktiseres jevnlig, og det er en fin ting å forplikte seg til egen helse.

Fleksibilitet: vi vet også at hverdagen kan være full av uforutsette ting og at det derfor ikke alltid er mulig å prktisere på fast dag. Derfor gir vi stor fleksibilitet på det å ta igjen tapte kurstimer på andre klasser innenfor samme kursperiode. Du kan ta igjen flere timer en uke. NB gjelder ikke lørdagsklasser.

Vivi-yoga - dette er senterleder Vivians egen unike kombinasjon av YogaSOMATICS, klassisk yoga og filosofi. YogaSOMATICS er en unik yogaform som benytter seg av kroppens helt naturlige bevegelsesmønster. Den undervises utifa en indrefølt opplevelse, og kan ta deg litt ut av tid og rom og inn i en fri, naturlig flyt. I disse timene får du også drypp av yogaens bakenforliggende filosofi, inspirasjon til tankene og næring til sjelen. Disse timene vil variere i intensitet og tema, men det er et nivå som skal passe for de fleste.

Yoga-basic - dette er en nydelig, rolig time for deg som vil lære eller repetere grunnprinsippene i yoga. Dette er klassisk og organisk i en skjønn og balsamerende forening. Du vil også få mange verktøy for mindfullness, pust og tilstedeværelse som du kan ta med deg langt utenfor yogamatten. Passer for alle.

Yang-yoga – dette er en dynamisk klasse som krever noe styrke og bevegelighet. Flytene varierer, men har alltid fokus på styrke, fleksibilitet, balanse og indre konsentrasjon. Noe av det unike med denne timen er at den er lagt opp for å stimulere en eller flere av kroppens meridianer. Ifølge meridian-teori flyter livskraft gjennom kroppens bindevev og følger 12 «kanaler» som kalles meridianer. Hver meridian relateres til et organ eller organets funksjon. Meridianene bærer energi til organene eller bærer energi som organene produserer til andre deler av kroppen. Ved å glide fra yogastilling til yogastilling, der vi synkroniserer pust og bevegelse, ønsker vi å oppnå balanse og flyt og hindre ubalanse og blokkeringer. Timen avsluttes med strekk, nyttige «pressure point» knyttet til meridianen vi har jobbet med og deretter dybdeavspenning.

Medi Yoga - MediYoga er en forskningsbasert terapeutisk yogaform som virker både mentalt, fysisk og emosjonelt. En kombinasjon av fysiske øvelser, pust, meditasjon og avspenning vil bidra til økt balanse i kroppen, forbedre energistrømmen og redusere spenninger og smerter. MediYoga passer for alle, enten du ønsker å redusere stress, myke opp en stiv kropp eller har andre helsemessige utfordringer.  Regelmessig praktisering av MediYoga har vist seg å bedre søvn, redusere angst og uro og gi bedre selvfølelse og følelse av velvære.

Yin Yoga - Yin yoga er en rolig yogaform som gir god avspenning, indre ro og økt fleksibilitet. I yin yoga holder vi stillingene over lengre tid (ca 3-5 min) for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur, sener og ledd. De aller fleste stillingene utføres liggende eller sittende på matten og kan tilpasses etter behov.

BevegelsesromYoga – ønsker å skape bevegelse, invitere til nye kroppslige erfaringer, utforske kroppens mange muligheter, kjenne på stabilitet og fleksibilitet – bli bevist egen pust og gjør nye oppdagelser underveis. Yogatimene baserer seg på klassisk Hatha yoga, har en alignment basert tilnærming og kan utfordre din styrke og fleksibilitet.  Frigjøring av pust, slippe bevegelse og pusten til kan bidra til at DU som praktiserer står stødigere på beina og finner en ny styrke og indre stabilitet.

Lørdagsyoga - Våre lørdagstimer holdes av ulike instruktører, men alle timene skal være mulig å følge for de aller fleste. Vi annonserer alltid på facebook i forkant hvem som holder timen.