Vi mener at alle trenger yoga og at yoga er for alle! Derfor tilbyr vi et variert utvalg av yogatimer, så du kan garantert finne noe som passer deg og dine behov.

Vivi-yoga - dette er senterleder Vivians egen unike kombinasjon av somatisk og klassisk yoga, i spedd mye filosofi og sjelsnæring. Disse timene vil variere i intensitet og tema. Hun har et helhetlig syn på yoga og menneske og har hovedfokus på å lede deg inn i kontakt med deg selv, din kropp, din pust og dine følelser. Det er et nivå som skal passe for de fleste.

Flyt yoga - dette er en dynamisk klasse, som krever noe styrke og bevegelighet. Her synkroniserer pust og bevegelse mens vi flyter fra yogastilling til yogastilling. Flytene varierer, men har alltid fokus på styrke, fleksibilitet, balanse og indre konsentrasjon. Vi ønsker på den måten å stimulere kroppens sirkulasjon, dens fysiske og mentale styrke og sinnets indre ro. Timen avsluttes med strekk og dybdeavspenning. Denne timen passer for de som ønsker litt utfordring og som har en viss grunnleggende styrke i kroppen.

Medi Yoga - Medisinsk yoga er en terapeutisk yogaform som passer for alle, både nybegynnere og erfarne, uansett alder eller fysiske utfordringer. Også utmattede eller kronisk syke kan utføre øvelsene, men du trenger ikke å ha helseplager for å ha glede/nytte av denne yogaformen. Dens rolige og meditative form kan medføre dype og omfattende påvirkninger i kropp og sinn.

Yin Yoga - Yin yoga er en rolig yogaform som gir god avspenning, indre ro og økt fleksibilitet. I yin yoga holder vi stillingene over lengre tid (ca 3-5 min) for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur, sener og ledd. De aller fleste stillingene utføres liggende eller sittende på matten og kan tilpasses etter behov.

Lørdagsyoga - Våre lørdagstimer holdes av ulike instruktører, men alle timene skal være mulig å følge for de aller fleste. Vi annonserer alltid på facebook i forkant hvem som holder timen.