Vi utvider og oppgraderer! 

Høstens kurs starter i uke 33 og går i 8 uker frem til høstferien, pris kr 1 450. Se kursplan over og les mer om de enkelte timene og finn ut hva som passer for deg under fanen VÅRE TIMER

Yoga-kurs
Et 8-ukers yogakurs koster kr 1 450. Ved kjøp av to kurs i samme semester vil du få 15 % rabatt på kurs nr. 2 (kr 1 230). Rabattkode vil bli sendt på epost etter kjøp av første kurs. Ved kjøp av to eller flere kurs vil du også få tilgang til å ta igjen tapte timer om lørdagene.
Det gis også 15 % rabatt fra kurs nr. 2 i samme husstand. Rabattkode vil bi sendt på epost etter kjøp av første kurs.

MEDLEM
Nytt for høsten er at du kan bli medlem hos oss, da har du fri tilgang til alle kurs-klasser. Prisen er kr 1 100 pr måned, med binding i min. fem måneder som trekkes månedlig. I tillegg får du som medlem 10 % rabatt på alle workshops/kurs/event. NB! Redusert timeplan i ferier og ved helligdager.

DROP-IN
Det er mulig å droppe inn på våre formiddagsklasser torsdag og lørdag. Pris kr 220 for ikke kursdeltagere, kr 180 for dere som allerede går på et kurs.

Nytt av høsten er også at vi tilbyr fordypningsgrupper. Å jobbe i mindre grupper med fordypning i spesifikke temaer er enormt effektfullt og et gull-verktøy for egen utvikling og heling. De inneholder også en unik mulighet for personlig veiledning. Disse gruppene er lukket og ikke åpne for å ta igjen timer på. Vi tilbyr nå tre unike kurs:

Living mindful - utviklingskurs, å leve med bevisst tilstedeværelse med Trine Haugen.
Pris kr 1 600, starter mandag 19. august og går over 6 uker frem til 23. september. Les mer under EVENTS.
NB! Kun 8 plasser.

Kurs i Mindfullness med Anja Haukeland.
Pris kr 2 400, starter tirsdag 27. august og går over 8 uker frem til 22 oktober. (går ikke i høstferien) Les mer under EVENTS.
NB! Kun 8 plasser.

Integration - eight week breath course med Elisabeth Finocchiaro.
Pris kr 4 400, starter onsdag 14. august og går over 8 uker frem til 2. oktober. Les mer under EVENTS.
NB! Kun 6 plasser.