Back to All Events

Barneyoga og spennende workshops med gjestelærer Daniel Gjerde!


Helgen 20-22 februar har vi gleden av å ha en utrolig dedikert og fin gjestelærer hos oss. Daniel Gjerde er utdannet gjennom Yoga Works, og lever av å undervise yoga i Oslo og omegn.                 

«Jeg elsker å bevege meg, bevege andre, bevege kroppen, bevege sinnet, 
bevege pusten og bevege sjelen» Daniel Gjerde

Fredag 20. februar
Kl. 18.00 - 19.30 Åpen Yogaklasse for alle som vil! 
Pris: 1 klipp eller Drop-in kr 200 (gratis for alle med månedskort)

Lørdag 21. februar 
Kl. 10.30 - 11.30. BARNEYOGA alder 5-9 år pris kr. 100,-.
Kl. 12.00 - 14.00. FLYT WORSKSHOP pris kr. 250,-

Søndag 22. februar
Kl. 10.30 - 11.30. BARNEYOGA alder 9-13 år pris kr.100,-.
Kl. 12.00 - 14.00. BACKBEND OG TVIST WORSKSHOP pris kr. 250,-

UNN DEG EN UNIK MULIGHET TIL Å FÅ DYPERE FORSTÅELSE AV
DE ULIKE STILLINGENE!

PÅMELDING TIL VIVIANWORDS@GMAIL.COM

BARNEYOGA
Barna blir tatt med på yogaeventyr som er både fysiske og imaginære. Vi øver på hvordan vi står trygt på hendene og på hodet, og lærer litt om pusten gjennom pusteleker og fokuserer litt på ro og avspenning mot slutten. Yoga er et fantastisk verktøy som barn trenger i dagens samfunn for å finne tilbake til SELVTILLIT, MINDRE STRESS, MER STYRKE OG GLEDE. Yoga er GØY:)

BAKOVERBØY og TVISTS workshop
Skap plass til ryggraden med bakoverbøyer og tvists. Disse stillingene er svært energigivende og veldig sunne for alle nerver som ligger rundt ryggsøylen, samt fordøyelsen. Vi tar for oss små og store bakover bøyer, essensen i dem er det samme, så nivået på dine bakover bøyer har INGENTING å si. Det blir en del flyt for å varme godt opp i kroppen, deretter jobber vi mye for å åpne opp kropp og sinn

 FLYT workshop
Pusten er essensiell i ALT vi gjør. I en flyt klasse, beveger vi oss dynamisk, altså på pusten. I denne Workshopen jobber vi mot å finne egen pusterytme i bevegelsene. Når pusten er med gjennom hele praksisen, starter flyten å bli mer organisk og lettere over tid. Bli med på en GØY og utfordrende klasse, med flytende overganger og gøyale posisjoner!

PÅMELDING TIL VIVIANWORDS@GMAIL.COM