Back to All Events

Livskraftforløsning gjennom lengsel og kreativitet


Yogaens femte åndslov er loven om ønsker og intensjoner. Den fokuserer på viktigheten av, og kraften i, det å kjenne sine lengsler. Når du tar deg tid til å dokumenter det du ønsker i hjertet og sinnet, påskynder du prosessen med å manifestere ønskene dine i verden.

Livet er en egen kraft, og denne kraften vil vekst, den vil utfoldelse. Lengselen i oss er et uttrykk for denne livskraften, en intelligens som vet om et vekstpotensial i oss. Naturen, evolusjonen, er ren og ubegrenset kreativitet, og siden du er en del av naturen, ikke bare har, men ER du denne kreative kraften!

Velkommen til en prestasjonsfri, åpen og leken workshop der vi igjennom utforskning av vår egen iboende kreativitet tar et steg nærmere innfrielse av vår lengsel. Det spiller ingen rolle hva det er du lengter etter, om dette er noe konkret eller abstrakt eller om du bare har en følelse av å stå fast og lengter etter noe nytt, uten helt å hvite hva.

Hele prosessen bygger på en leken og upretensiøs tilnærmelse. Veien er målet og krever ingen forutsetning hverken til fysisk form eller det du tenker er skapende evner.

Dato:   Workshopen går over to dager:  lørdag 18.4. kl. 13.-17. og søndag 19.4 kl. 11.00-15.00

Sted:    Living Yoga, Våkleiven 43, Bønes senter.

Pris:     1500,- Inkluderer alt kursmateriell og lett servering.

Påmelding til vivianwords@gmail.com

NB. Begrensede plasser, maks antall 10.stk.

 

Påmelding til vivianwords@gmail.com

NB. Begrensede plasser, maks antall 10.stk.

 

 

På denne workshopen vil vi bruke øvelser som

- Lett Yoga bevegelse, for forløsning av og kontakt med kroppen.

- Meditasjon for å nå ned til dypere lag av bevisstheten.

- Intuitiv skriving, veiledning der du igjennom fri skriving får oversikt over og tilgang til,  tanker, ønsker, lengsler og kreativitet som er uforløst i deg.

- Fargelek, bilder osv. for å visualisere, klargjøre og gi kraft til lengselen.

-Øvelser for å gjenkjenne indre sabotører/kritikere som blokkerer for innfrielse, og utvikling for deg. (Få trollene ut i dagslys så de kan sprekke!)

-Bli kjent med hvordan DIN kreative kraft virker, og ta med deg nyttige verktøy som du kan bruke for forløsning også ellers i livet.

BATHE in that soft pool of creativity,

remember that just like love

creativity is not something you have or own,

it is what you are...

vivianwords

 

Earlier Event: April 9
Kurs i mindfulness.
Later Event: September 20
Yoga and Intimacy - med Ateeka