Back to All Events

Living Yoga retrat Hellas 2019


Living Yoga Retreat i Hellas Mai 2019

Yogaen inviterer oss innover, hjemover, til oss selv. Ett av de viktigste prinsippene i yoga er Pratyahara, tilbaketrekking av sansene.

Å ta en real pause fra hverdagen for selvivaretagelse, kan være den viktigste investeringen du gjør for deg selv, din egen helse og dine nære relasjoner.

I mai 2019 inviteres du med på en syv dagers Living Yoga retreat i Hellas. Der trekker vi oss tilbake fra hverdag og forpliktelser og dykker ned i yogaens magiske verden etter skatter vi kan nære oss selv på. Igjennom rolig yoga, bevist pust og øvelser for nærvær og energiforløsning, selvrefleksjon og stilletid, får du rikelig med muligheter til å bli bedre kjent med deg selv og hva du trenger for å leve mer balansert og meningsfylt

Det blir to daglige yogaøkter, rikelig med lokal, sunn og næringsrik mat. Sosialt samvær, men også mye stilletid. Rikelig med rom til selvrefleksjon, avslapping ved bassengkanten eller i en hengekøye, sjøbad, massasjer, turer eller hva annet du trenger for å gi deg selv næring akkurat nå.

Hotellområdet er godt egnet både til sosialt samvær og til å være mer introvert når du ønsker det. Vi blir den eneste gruppen på området, så vi vil ikke bli forstyrret av andre turister der.

Hele retreaten er ledet av Vivian Midttveit, eier og drifter av Living Yoga Bønes, forfatter og erfaren yogalærer, spesialisert på indre utviklingsprosesser. Vivian er varm og ivaretagende, og vil hele tiden være tilgjengelig for støtte i din prosess.

 

Pris kr 11 700,- Inkludert i prisen er:

·        Transport til og fra flyplass ved ankomst / avreise

·        Overnatting i to eller tre mannsrom (store rom)

·        3 sunne, velsmakende måltid pr. dag.  (Mulighet for tilpasset diett) Lokalt springvann, Kaffe/te er inkludert ved frokost og to gitte tidspunkt på dagen. Annen drikke betaler du selv.

·        2 utflukter inkludert transport og mat

·        All yoga og veiledning.

I tillegg er det mulig å booke massasjer på hotellet.

Flybilletter bestiller du selv. Apollo flyr direkte fra Oslo til Karpathos, men det er også mulig å fly fra andre steder (Danmark, Sverige etc)

 

Påmelding: send en epost til vivianwords@gmail.com med en kort beskrivelse av din intensjon med retreaten (hva du ønsker/trenger), deg selv og din erfaring med yoga.

Plassen er reservert og påmelding gyldig når depositum på 3500,- er betalt inn til Living Yoga konto 9230 10 92506.  Resterende beløp må innbetales innen 1. April 2019

NB. Begrenset antall plasser, maks 15 stk.