May
25
to Jun 1

Living Yoga retrat Hellas 2019

Living Yoga Retreat i Hellas Mai 2019

Yogaen inviterer oss innover, hjemover, til oss selv. Ett av de viktigste prinsippene i yoga er Pratyahara, tilbaketrekking av sansene.

Å ta en real pause fra hverdagen for selvivaretagelse, kan være den viktigste investeringen du gjør for deg selv, din egen helse og dine nære relasjoner.

I mai 2019 inviteres du med på en syv dagers Living Yoga retreat i Hellas. Der trekker vi oss tilbake fra hverdag og forpliktelser og dykker ned i yogaens magiske verden etter skatter vi kan nære oss selv på. Igjennom rolig yoga, bevist pust og øvelser for nærvær og energiforløsning, selvrefleksjon og stilletid, får du rikelig med muligheter til å bli bedre kjent med deg selv og hva du trenger for å leve mer balansert og meningsfylt

Det blir to daglige yogaøkter, rikelig med lokal, sunn og næringsrik mat. Sosialt samvær, men også mye stilletid. Rikelig med rom til selvrefleksjon, avslapping ved bassengkanten eller i en hengekøye, sjøbad, massasjer, turer eller hva annet du trenger for å gi deg selv næring akkurat nå.

Hotellområdet er godt egnet både til sosialt samvær og til å være mer introvert når du ønsker det. Vi blir den eneste gruppen på området, så vi vil ikke bli forstyrret av andre turister der.

Hele retreaten er ledet av Vivian Midttveit, eier og drifter av Living Yoga Bønes, forfatter og erfaren yogalærer, spesialisert på indre utviklingsprosesser. Vivian er varm og ivaretagende, og vil hele tiden være tilgjengelig for støtte i din prosess.

 

Pris kr 11 700,- Inkludert i prisen er:

·        Transport til og fra flyplass ved ankomst / avreise

·        Overnatting i to eller tre mannsrom (store rom)

·        3 sunne, velsmakende måltid pr. dag.  (Mulighet for tilpasset diett) Lokalt springvann, Kaffe/te er inkludert ved frokost og to gitte tidspunkt på dagen. Annen drikke betaler du selv.

·        2 utflukter inkludert transport og mat

·        All yoga og veiledning.

I tillegg er det mulig å booke massasjer på hotellet.

Flybilletter bestiller du selv. Apollo flyr direkte fra Oslo til Karpathos, men det er også mulig å fly fra andre steder (Danmark, Sverige etc)

 

Påmelding: send en epost til vivianwords@gmail.com med en kort beskrivelse av din intensjon med retreaten (hva du ønsker/trenger), deg selv og din erfaring med yoga.

Plassen er reservert og påmelding gyldig når depositum på 3500,- er betalt inn til Living Yoga konto 9230 10 92506.  Resterende beløp må innbetales innen 1. April 2019

NB. Begrenset antall plasser, maks 15 stk.

 

View Event →

Yogaens energetiske aspekt - ws med Vivian
Mar
17
11:00 AM11:00

Yogaens energetiske aspekt - ws med Vivian

Mye av Yogaen handler om å bygge, styrke og sirkulere livskraft: PRANA.
Vi har alle ubegrenset tilgang til denne livskraften, vi kan hente den i oss selv, omgivelsene rundt oss, i naturen, kosten osv.
Våre egne tanker og overbevisninger påvirker også denne livskraften.
I denne tre timers workshopen dykker vi dypere inn i denne delen av yogaen og ser på ulike måter vi kan forløse, bygge og sirkulere prana på.

På en leken måte bruker vi bevegelser, pust, prana yamas, indre energetiske øvelser, teori og kreativitet for å frigjøre og bevisstgjøre oss selv og vår energetiske kraft.

Pris kr 400,- (inkl. lett servering)
Begrenset antall plasser.
Påmelding til vivianwords@gmail.com

View Event →
Aug
23
4:30 PM16:30

Moment to Moment - mindful yogaworkshop med Ateeka

Endelig er vår kjære Ateeka tilbake med nok en berørende workshop kalt: 

Moment to moment: exploring Movement and Breath that helps us come in contact with the NOW.

Ateekas stil er jordnær og fundamentert i dyp visdom. Med sin vennlige og svært kraftfulle tilstedeværelse leder hun oss inn til oss selv og den iboende visdommen vi alle har.  Dette er en klasse som passer for alle uansett erfaring.

Påmelding til vivianwords@gmail.com. Pris kr 350,-

 

 

View Event →
Aug
11
10:30 PM22:30

Yoga med Ayurvedisk morgenrituale

Ayurveda betyr "læren om livet", den over 5000 år gamle tradisjonen sies å være søstervitenskapen til yoga og er et et nydelig, og ifølge enkelte lærere helt nødvendig, supplement til Yogapraksisen.

Denne lørdagsformiddagen kan du få en innføring i helt enkle, praktiske morgenritualer som ayurvedaen tilbyr, sammen med en ayurvedisk inspirert yogapraksis der vi blant annet jobber med å kvitte oss med vajus (vinder i kroppen som forårsaker smerte), å vekke prana (liskraft) og styrke agni (fordøyelseskrafte som hjelper oss å fordøye alt fra hva vi spiser til dypere følelser og inntrykk)

Du trenger ingen forkunnskap for å delta på denne mini-workshopen.

Ta med et lite håndkle til en lett oljemassasje.
Oljer og litt ulik drikke er inkludert i prisen.

Pris 250,- 
Påmelding enten ved å trykke "skal" i arrangementet, eller med mail til vivianwords@gmail.com

View Event →
Aug
9
6:00 PM18:00

Intro til Yoga

Yoga er et unikt verktøy for å styrke vår livskraft, holde kroppen sunn, få inn gode pustemønstre og ikke minst regulere nervesystemet for å holde stressnivået nede. 
Du inviteres til en intro time der Vivian forteller litt om fundamentet for en yogapraksis og de ulike elementene den innehar:
fysiske stillinger (asanas) pusteøvelser (pranayama) avspenning og meditasjon, litt om filosofien bak og hva yoga kan gjøre for deg i dakkurat deg i ditt liv, i denne travle verden, akkurat nå.

Og så har vi en rolig, fin og prestasjonsfri praksis sammen.
Nivået passer for alle, også for deg som har gått på yoga tidligere, men ønsker en rolig, fin time.

Etter timen kan du bli igjen og prate med oss instruktører, stille spørsmål eller undersøke hvilken yoga type som kan være rett for deg og din kropp akkurat nå. 

Det finnes få arenaer der vi kan slippe hverdagsmaset helt, og bare sjekke inn med oss selv. På Living Yoga gir vi deg en unik mulighet til å gjøre nettopp dette, sånn at du kan ha mer overskudd og bedre helse i din hverdag. 
Gjør noe godt for deg selv, og legg egen helse og velvære inn i høst-timeplanen før den fylles av forpliktelser...

Pris. 100,- kr

Påmelding enten ved å trykke "skal" i arrangementet eller ved mail til vivianwords@gmail.com

View Event →
Aug
7
7:00 PM19:00

The sound of Yoga

NADA YOGA: the breath song
I Yogaens opprinnelse hadde lyd en viktig og naturlig plass, i vår del av verde har dette nesten forsvunnet, kanskje av sosial tilpassning?
Mange av oss er litt hemmet når det kommer til å bruke stemmen vår, og dette har en effekt på hele kroppen, nervesystemet og energinivået vårt.

Det siste året har jeg virkelig utforsket lydens velgjørende effekter både på den fysiske, emosjonelle og energetiske kroppen.
Lyd er vibrasjon, og ved bruk av dette i praksisen påvirkes vev, muskler, skjelett og hele den flytende kroppen.
Ikke minst påvirker det nervesystem og energibaner.

Mantra ble i utgangspunktet brukt til å aktivere ulike senter i hjernen som vi vanligvis ikke bruker. Nå har vi også mye moderne forskning på effekten av lyd/san.

Denne timen her beveger vi oss mykt igjennom kjente yogaposisjoner og sammen med sporadisk bruk av enkel lyd aktiverer vi kroppens hovedenergisenter (chackra)

Jeg garanterer at etter denne klassen vil du gå ut og føle deg oppløftet og energirik!

Pris 200,-

Påmelding til vivianwords@gmail.com

View Event →