Yoga Works 200h Teacher Training
Aug
12
to Dec 11

Yoga Works 200h Teacher Training

Transformer din praksis - ny yogalærerutdannelse starter 12. august 2016

Få en dypere forståelse for yogaens mange lag, en mulighet til å avansere i din praksis, utvikle trygghet og finne din stemme.

Denne grunnleggende utdannelsen (200 timer) er ideell for dedikerte studenter og aspirerende yoga lærere. Den er anerkjent av Yoga Alliance og dekker følgende grener: Yoga- teori og praksis, Yoga filosofi og Kunsten å undervise.

Enten du vil fordype deg i din egen praksis eller undervise yoga, er denne grunnleggende yoga utdannelsen designet for å gi deg en transformerende opplevelse.  

Du vil lære

  • Grunnleggende yoga stillinger, sikker alignment, fordeler og potensiell risiko med de ulike stillingene.
  • Anatomiske prinsipper
  • Yoga historie og filosofi
  • Sanskrit navn på stillingen
  • En introduksjon til den subtile kroppen, Ayurveda and meditasjon
  • Direkte justeringer
  • Hvordan se og observere ulike kropps-typer
  • Stemmens kunst
  • Vitenskapen og kunsten å bygge en yogaklasse. 
  • Trygghet gjennom å praktisere undervisning

Utdannelsen går over syv samlingshelger vinteren og våren 2016:

Samling 1    12.-14 august

Samling 2   2.-4 september

Samling 3    23.-25 september

Samling 4   7.-9 oktober

Samling 5  28-30 oktober

Samling 6  18.-20 november

Samling 7  9.-11 desember

Utdannelsen blir i Living Yoga sine lokaler på Bønes, og holdes av erfarne Kari Katsimpas, les mer om henne her : http://www.yogawithkari.com/

Det blir mulighet til å møte Kari, ta en gratis klasse og få mer informasjon om utdannelsen lørdag 4.juni 12.30-14.30 Meld din interesse til vivianwords@gmail.com

Les mer om Yoga Works som utdannelses institusjon her: http://www.yogaworks.com/

Pris kr 25 000,-  Ved påmelding og betaling innen 4.juni

        kr 27 000,- Ved påmelding og betaling etter 4.juni

 

For mer informasjon og detaljert program, samt påmelding kontakt Vivian på e-post: vivianwords@gmail.com eller tlf: 95 77 63 59

 

View Event →
Groovy Kida - kurs i barneyoga!
Jan
28
to Mar 17

Groovy Kida - kurs i barneyoga!

Barn lærer gjennom å leke. Yoga for barn er lek, der barna lærer om ulike yogastillinger og pusten.

Barn praktiserer ikke yoga – de ER hunden, treet, krigeren og sommerfuglen. De er naturlig nysgjerrige og liker å lære gjennom bevegelse.

Utgangspunktet i yogaen er at vi er perfekte akkurat sånn som vi er, uten å dømme oss selv eller andre. Vi bruker kroppen, pusten, fantasien og nysgjerrigheten i lek og samspill.

Gjennom yogaen vil barna i tillegg til å utvikle styrke, kroppsbeherskelse, smidighet og balanse, også utvikle større fokus og konsentrasjon. Yogaen er med på å øke barns selvtillit og selvaksept i et miljø som er trygt, ikke-dømmende og konkurransefritt. Barn får være barn.

Ro og tilstedeværelse

Som barn har vi fremdeles evnen til tilstedeværelse i oss – mye sterkere enn mange av oss har når vi blir voksne. Likevel blir også barn revet med i et samfunn som stiller stadig større krav til oss, til hvordan vi skal være, hvem vi skal være og hva vi skal være med på.

For mange barn som har en travel hverdag med mye stimuli, kan det være veldig godt å finne den roen i øyeblikket som yogaen gir.

I barneyoga gir kroppen slipp på spenninger og blokkeringer – noe som også bidrar til en økt opplevelse av ro.

Kurset starter 28. januar og går hver torsdag i 8 uker frem til siste uke før påske, klassene varer i 45 minutter. Pris for hele kurset er kr 900,- Søskenrabatt: to for kr 1600,-

Påmelding til vivianwords@gmail.com innen 26. januar. NB begrenset antall plasser

 

View Event →
Nov
13
to Nov 15

Pustens visdom

Pust har en kreativ visdom i seg. Denne erfaringen er tusener av år gammel. De siste 25 år er pust også utforsket med naturvitenskapelige metoder. Dette har gitt en ny helhet i forståelsen av pust. Kurset vil gi en innføring i pustens anatomi og fysiologi. Du vil få en forståelse for hvordan ulike pustemønster påvirker oss kroppslig og mentalt. Du vil lære å puste med mellomgulvet. Dette har en rekke helsebringende effekter, som påvirker hjertefunksjonen, lungene, ryggsøylen, tarmene og alle indre organer. Feil pust gir et kronisk stressmønster, forstyrrer helsetilstanden og kan påføre oss alvorlige livsstilsykdommer. Du vil på dette kurset lære balansert pust, en metode som optimerer balansen i det autonome nervesystemet mellom avspenning og våkenhet. Å ha en avspent kropp avhenger av å puste riktig. Pusten er derfor avgjørende for å få det fulle utbytte av yoga og meditasjon.

Kurset ledes av ledes av J. Sunder Halvorsen, psykiater, spes. i barnepsykiatri og Sandra Jyoti Marjala, meditasjonslærer og pusteterapeut. Vi har jobbet sammen siden -96 og driver IHMM. I vårt arbeid tilbyr vi kurser og terapiprosessen DGB. Vi kombinerer kroppsorientert terapi med meditasjon, mindfulness og pusteterapi.

Tid: Fredag 13.11 start kl.19.00-21.00

Lørdag 10. - 17.00 -

Søndag kl. 10.-15.00

Pris kr. 2800,-

Informasjon og påmelding: tlf 913 62 521 e-post: ihmm@ihmm.net www.ihmm.net

 

View Event →
Yoga and Intimacy - med Ateeka
Sep
20
2:00 PM14:00

Yoga and Intimacy - med Ateeka

Yoga og intimitet - kontakt med deg selv igjennom yoga.

Ateeka er en sjelden og internasjonalt anerkjent lærer, og endelig er hun tilbake så jeg kan dele henne med dere her på Living Yoga. Denne søndagen vil hun holde en tre timer lang workshop, dedikert til å la dine yogabevegelser, pust og stillhet røre deg fra innsiden og ut.

Hun skriver: "Når disiplin transformeres til dedikasjon, blir yoga praksisen en bønn. Når pusten blir en intim venn og indre guide, oppdager vi nye nivå av egen sannhet og oppriktighet. Dette er intimitet med oss selv... igjennom bevegelse, igjennom pust, igjennom berøring og meditativt nærvær.... som til slutt leder oss inn i stillhet."

Denne workshopen er åpen for alle åpenhjertige mennesker, med nysgjerrighet for egen heling og det helhetlige aspektet av yoga. Det er en verdifull bevegelig meditasjon for både begynnere og erfarne yogapraktiserere, samt lærere.

Når: Søndag 20 Sept, 2015 Klokken: 14 - 17
Pris: 400 NOK
Hvor: LIVING YOGA
Våkleiven 43, Bønes senter, 2.etasje

For påmelding send en e-post til vivianwords@gmail.com

 

View Event →
Livskraftforløsning gjennom lengsel og kreativitet
Apr
18
to Apr 19

Livskraftforløsning gjennom lengsel og kreativitet

Yogaens femte åndslov er loven om ønsker og intensjoner. Den fokuserer på viktigheten av, og kraften i, det å kjenne sine lengsler. Når du tar deg tid til å dokumenter det du ønsker i hjertet og sinnet, påskynder du prosessen med å manifestere ønskene dine i verden.

Livet er en egen kraft, og denne kraften vil vekst, den vil utfoldelse. Lengselen i oss er et uttrykk for denne livskraften, en intelligens som vet om et vekstpotensial i oss. Naturen, evolusjonen, er ren og ubegrenset kreativitet, og siden du er en del av naturen, ikke bare har, men ER du denne kreative kraften!

Velkommen til en prestasjonsfri, åpen og leken workshop der vi igjennom utforskning av vår egen iboende kreativitet tar et steg nærmere innfrielse av vår lengsel. Det spiller ingen rolle hva det er du lengter etter, om dette er noe konkret eller abstrakt eller om du bare har en følelse av å stå fast og lengter etter noe nytt, uten helt å hvite hva.

Hele prosessen bygger på en leken og upretensiøs tilnærmelse. Veien er målet og krever ingen forutsetning hverken til fysisk form eller det du tenker er skapende evner.

Dato:   Workshopen går over to dager:  lørdag 18.4. kl. 13.-17. og søndag 19.4 kl. 11.00-15.00

Sted:    Living Yoga, Våkleiven 43, Bønes senter.

Pris:     1500,- Inkluderer alt kursmateriell og lett servering.

Påmelding til vivianwords@gmail.com

NB. Begrensede plasser, maks antall 10.stk.

 

Påmelding til vivianwords@gmail.com

NB. Begrensede plasser, maks antall 10.stk.

 

 

På denne workshopen vil vi bruke øvelser som

- Lett Yoga bevegelse, for forløsning av og kontakt med kroppen.

- Meditasjon for å nå ned til dypere lag av bevisstheten.

- Intuitiv skriving, veiledning der du igjennom fri skriving får oversikt over og tilgang til,  tanker, ønsker, lengsler og kreativitet som er uforløst i deg.

- Fargelek, bilder osv. for å visualisere, klargjøre og gi kraft til lengselen.

-Øvelser for å gjenkjenne indre sabotører/kritikere som blokkerer for innfrielse, og utvikling for deg. (Få trollene ut i dagslys så de kan sprekke!)

-Bli kjent med hvordan DIN kreative kraft virker, og ta med deg nyttige verktøy som du kan bruke for forløsning også ellers i livet.

BATHE in that soft pool of creativity,

remember that just like love

creativity is not something you have or own,

it is what you are...

vivianwords

 

View Event →
Kurs i mindfulness.
Apr
9
to May 21

Kurs i mindfulness.

Den norske oversettelsen av ordet mindfulness er oppmerksomt nærvær. Metoden, som stammer fra buddhismen, har etter hvert blitt et av de beste verktøyene for å redusere indre uro, angst, stress, depresjon og fysiske plager tilknyttet dette. Samtidig som dette reduseres øker livsgleden og følelsen av en meningsfylt væren. En økt bevisst tilstedeværelse i eget liv er kanskje det mest effektive og verdifulle verktøyet du kan gi deg selv.

«The real meditation is how you live your life» Jon Kabat Zin

På dette kurset får du en innføring i øvelser som kan hjelpe deg med å være mer til stede her og nå. Vi øver på å være mer til stede i kroppen ved å undersøke den både i bevegelse og i hvile. Vi undersøker også sinnet vårt, og blir mer kjent med oss selv og våre tankemønstre. Eksempel på slike øvelser kan være kroppscanning, pusten som fokuspunkt, lette yogaøvelser og annen lett bevegelse, sittende meditasjon, blant annet. Samtidig får du lære hvordan du kan integrere mer tilstedeværelse inn i ditt daglige liv. Ved å øve jevnlig på tilstedeværelse gjennom konkrete øvelser, vil du på sikt få bedre evne til konsentrasjon og ro også når livet stormer.

Kurset starter 9. april og går hver torsdag i seks uker fremover

(14. mai utgår og kurset avsluttes 21.mai)

Kl. 18.00 – 19.30

Pris kr 1500,-

Faste Living Yoga medlemmer kr 1300,-

Påmelding til vivianwords@gmail.com

 

Kurset holdes av yogalærer, terapeut og instruktør i oppmerksomhetstrening Marianne Målsnes. Hun har selv praktisert mindfulness i en årrekke, og har studert mindfulness på Haraldplass Diakonale Høgskole. Hun har siden 2013 holder jevnlig holdt kurs blant annet for Brystkreftforeningen Bergen, og hun driver nå sitt eget firma, Bergen Yoga Terapi.

 

View Event →
FINDING CENTER - yoga for frigjøring av stress og angst.
Mar
19
5:30 PM17:30

FINDING CENTER - yoga for frigjøring av stress og angst.

 

En Yoga workshop med ATEEKA, grunnlegger av Yoga Somatics.

Presset av å leve i den moderne verden, i tillegg til stresset som medføres av store livsendringer, kan kjennes tungt, overveldende og uhåndterbart. Fysisk smerte, angst, følelsesmessig overveldelse, forvirring og et tungt og uklart sinn er symptomer som kan oppstå når vi ikke har effektive verktøy for å møte stressfulle situasjoner. Med andre ord, vi mister vår LIVSGNIST. På denne workshopen vil du lære praktiske yoga øvelser og indre energetiske øvelser som vil hjelpe deg å finne tilbake til en LIVSGNIST som manifesterer seg som energirik og balansert helse og en sunn forbindelse til verden rundt deg.

Vi vil fokusere spesielt på milde, men veldig effektive yoga teknikker som:                  “Nervous System Resets” som hjelper deg å roe nervesystemet.

Mild yoga strekk og myk frigjøring av kroppen for å redusere stivhet, stramhet og kroppssmerte.

Indre øvelser som får deg til å kjenne deg jordet og tilstede i din egen kropp

Forståelse av angstens egentlige natur, og enkle teknikker for å roe engstelsens herjinger.

Pusteøvelser for å fremkalle mental klarhet og avslappet konsentrasjon.

Dyp, guidet avspenning som hjelper deg å finne ditt indre senter og erfare Stillhet.

Inspirerende korte og enkle (men svært så effektive) øvelser for å inkludere yoga i ditt liv, hver dag!

Denne workshopen er åpen for alle mennesker med ulikt nivå, av yoga erfaring (også nybegynnere) som ønsker å oppleve bedre livskvalitet igjennom egen helse, glede og tilfredshet.

Øvelsene er tilgjengelig for alle kroppstyper.

Tid:    19.mars kl. 17.30-20.30                             

Pris:   400,-

Påmelding til vivianwords@gmail.com

 

View Event →
Mar
4
8:00 PM20:00

KUNDALINI & KREATIV SKAPERKRAFT Meditasjons-Workshop med Kjetil Andrè Jacobsen

Gjennom 4 workshop-dager fordelt på fire uker - blir du med på en transformerende reise i din bevissthet, i livet ditt – og i værekraftens menneske!

På denne workshopen kombineres… 

ÅPNINGEN AV DIN KUNDALINI-KRAFT & KREATIV SKAPERKRAFT 

på en unik måte med bevisstheten om at
du allerede er fullkommen i din essens som menneske!

The Secret er en kjent bevissthet om tankens manifestasjonskraft. Denne workshopen viser deg en tilstedeværelse bakenfor tankene dine, der det eksisterer en helt annen dimensjon av skaperkraft og frihet. Den plassen i deg der du bare er.

I denne tilstedeværelsen åpnes et liv som manifesteres i enhet med sjelens og værens iboende harmoni. 

Du settes fri fra prestasjonens og vurderingens verden – og kan oppleve glede og livskraft, forankret i din indre frihet og kjærlighet!

INNHOLD 

- Åpning / aktivering av din Kundalini-energi / livskraft 
- Kundalini-Meditasjoner
- Åpning av din skaperkraft, gjennom visualisering
- Øvelser som du kan ta med direkte inn i hverdagen din. 
- Visualisering som manifesterer livet du ønsker deg


PRAKTISK INFO 

Dato / tid:
Onsdager – 4, 11, 18 og 25 mars
kl 19:30 – 22:00 

Sted:
Living Yoga, Bønes Senter 

Investering:
2500 kr 

Påmelding: 
Mail – belovingness&gmail.com 
eller sms / tlf - 411 43 904 

 

View Event →
Feb
20
to Feb 22

Barneyoga og spennende workshops med gjestelærer Daniel Gjerde!

Helgen 20-22 februar har vi gleden av å ha en utrolig dedikert og fin gjestelærer hos oss. Daniel Gjerde er utdannet gjennom Yoga Works, og lever av å undervise yoga i Oslo og omegn.                 

«Jeg elsker å bevege meg, bevege andre, bevege kroppen, bevege sinnet, 
bevege pusten og bevege sjelen» Daniel Gjerde

Fredag 20. februar
Kl. 18.00 - 19.30 Åpen Yogaklasse for alle som vil! 
Pris: 1 klipp eller Drop-in kr 200 (gratis for alle med månedskort)

Lørdag 21. februar 
Kl. 10.30 - 11.30. BARNEYOGA alder 5-9 år pris kr. 100,-.
Kl. 12.00 - 14.00. FLYT WORSKSHOP pris kr. 250,-

Søndag 22. februar
Kl. 10.30 - 11.30. BARNEYOGA alder 9-13 år pris kr.100,-.
Kl. 12.00 - 14.00. BACKBEND OG TVIST WORSKSHOP pris kr. 250,-

UNN DEG EN UNIK MULIGHET TIL Å FÅ DYPERE FORSTÅELSE AV
DE ULIKE STILLINGENE!

PÅMELDING TIL VIVIANWORDS@GMAIL.COM

BARNEYOGA
Barna blir tatt med på yogaeventyr som er både fysiske og imaginære. Vi øver på hvordan vi står trygt på hendene og på hodet, og lærer litt om pusten gjennom pusteleker og fokuserer litt på ro og avspenning mot slutten. Yoga er et fantastisk verktøy som barn trenger i dagens samfunn for å finne tilbake til SELVTILLIT, MINDRE STRESS, MER STYRKE OG GLEDE. Yoga er GØY:)

BAKOVERBØY og TVISTS workshop
Skap plass til ryggraden med bakoverbøyer og tvists. Disse stillingene er svært energigivende og veldig sunne for alle nerver som ligger rundt ryggsøylen, samt fordøyelsen. Vi tar for oss små og store bakover bøyer, essensen i dem er det samme, så nivået på dine bakover bøyer har INGENTING å si. Det blir en del flyt for å varme godt opp i kroppen, deretter jobber vi mye for å åpne opp kropp og sinn

 FLYT workshop
Pusten er essensiell i ALT vi gjør. I en flyt klasse, beveger vi oss dynamisk, altså på pusten. I denne Workshopen jobber vi mot å finne egen pusterytme i bevegelsene. Når pusten er med gjennom hele praksisen, starter flyten å bli mer organisk og lettere over tid. Bli med på en GØY og utfordrende klasse, med flytende overganger og gøyale posisjoner!

PÅMELDING TIL VIVIANWORDS@GMAIL.COM

View Event →
Feb
7
to Feb 8

Gratis yoga!

ÅPNINGSHELG MED GRATIS YOGA!

7. februar flytter vi inn i splitter nye lokaler på Bønes senter, i Våkleiven 43. Det betyr større fleksibilitet, flere timer og et skikkelig fint lokale med god og nærende yoga energi! Vi feirer flyttingen med å tilby GRATIS Yoga hele helgen:

Lørdag 7. februar 
Kl. 10.30 - 12.00  YOGA med Angela Freychet
Kl. 14.00 - 15.15  LIVSKRAFT & HARMONI MEDITASJON med Kjetil Andrè Jacobsen

Søndag 8. februar
Kl. 13.00 - 14.30 YOGA med Stine Bjørlykhaug
Kl. 17.00 - 18.30 YOGA med Vivian Midttveit

 

 

View Event →
Sep
26
to Sep 28

Tantra for Women: Meditative Stillhess through Sexual Energy

En gyllen høsthelg i september inviteres du til å bli veiledet på en veldig trygg og hellig måte, til å komme hjem i din unike, feminine kropp. kanalisere din livskraft og seksuelle energi for så å bevege deg videre i livet på en integrert og styrket måte.

A Woman's Most Natural Way to Meditation is through LOVE
TANTRA FOR WOMEN is open to women of all backgrounds and levels of yoga/meditation practice, even complete beginners.  This is a gentle and non-pressure introduction into the ways of a woman.  If you are not sure if this course is for you, please feel free to send an email to Ateeka personally to inquire about the appropriateness of the material. Most women find the work liberating, joyful and non-threatening.  Workshopen er ledet av den internasjonalt anerkjente Yoga tantra læreren, Ateeka. Les mer om henne og WS her: http://www.ateeka-yoga.com/tantra-for-women/
Ateeka underviser på engelsk, men Vivian kommer til å delta på hele Workshopen og er selvsagt behjelpelig i den grad språkelige barrierer oppstår. Eller er jo kroppsspråket vårt felles.

Tid:      26-28. september 2014
            fre. og lør: 11 - 19, søn 10 - 16
Sted:    Living Yoga, Øvre Kråkenes 49,        
            Bønes Bergen
Pris:     3500,- 
            betales innen 1.september

View Event →
Sep
21
to Sep 22

Chair Release Workshop

A chair is such a familiar thing to us, but have you considered the potential for a chair to provide your body with invigorating releases and freedom?

The day will involve different movements and postures to specifically release the spine,   shoulders, neck and hips.
These releases will include both standing, sitting and techniques using chair and floor.

Contact Angela via email:  angela@livingyoga.no
Tlf:  902 178 92

Dato:  Sunday 21st September 11.00-14.00
Sted:   Living Yoga,  Øvre Kråkenes 49, Bønes Bergen
Pris:    600 kr,  light meal included

View Event →
Aug
30
12:30 PM12:30

Nybegynner Workshop

Dette er en worskhop for deg som er helt ny til Yoga, eventuelt for deg som har gjort noe Yoga tidligere. Vi går igjennom noen av de grunnleggende yogastillingene, og det blir gitt en god gjennomgang av de såkalte alignement prinsippet, dvs hvordan du jobber med kroppen og justerer deg selv inn i de enkelte stillingene for å få mest mulig utbytte av stillingene og beskytte mot skade. Det blir en rolig workshop, med god tid for spørsmål og hvile slik at du kan få integrere det du lærer i din kropp.

Hjertelig velkommen!

Kontakt:  trine@livingyoga.no

Dato:  30 Aug. 2014 
Tid:   12.30 - 15.30
Sted:  Living Yoga, Øvre Kråkenes 49, Bønes Bergen
Pris:  1000,- (inkluderer workshopen og et klippekort på 5 klipp)
Skulle du ønske å gå på workshopen uten å kjøpe klippekort koster det 400,-

View Event →